Filmy zwiazane z pilka nozna!

Tutaj możecie pisać o wszystkim o czym chcecie napisać i podzielić się z innymi.

Moderatorzy: Damian, Justyna, Daniel, 007, bizzy, Wieviór, AirCanada

Re: Filmy zwiazane z pilka nozna!

Postprzez Fryzbi » 8 lut 2009, o 10:40

nie tak dawno temu miałem okazję obejrzeć film "Cass". jest to produkcja z 2008 roku. co tu dużo mówić o treści.. praktycznie to to samo co Green Street Hooligans, z tym, że ta opowieść nakręcona została na faktach. Film polecam :]
pozdro
Fryzbi

Lata na forum

Re: Filmy związane z piłką nożną!

Postprzez Andzia93 » 8 lut 2009, o 13:55

Piciek2206 napisał(a): A widzieliście Eurotrip i scenę jak wpadają do baru Manchesteru. Reżyser pięknie zrobił debili z fanów ManU. :lol:

Albo jak jadą do Francji na mecz ManU autobusem lewą stroną jezdni i na wszystkich trąbią, a później rzucają się na kolesia w koszulce Zidan'a :lol: Podobał mi się ten film xD

A oglądaliście She's the man? To nie jest raczej związane z jakimś piłkarskim klubem, bo główna bohaterka przebiera się za swojego bliźniaka i zaczyna chodzić do jego szkoły a tam gra w szkolnej drużynie xD
Główną postać gra Amanda Bynes i daje tam nieźle popalić :D Lubię tą aktorkę :) Ogólnie niezły ubaw :D
Obrazek
Red isn't a color.. RED is a way for life! YNWA!
Andzia93

Lata na forum

Postprzez Piciek2206 » 8 lut 2009, o 19:15

Po Polsku "Ona to on". Zapomniałem o tym. Dosyć fajne.
Zapomniałeś PINu? Wejdź na forum!
Piciek2206

Lata na forumLata na forum

Postprzez zimer » 25 mar 2009, o 09:22

Wczoraj miałem okazje oglądać film HOOLIGANS 2.

Bardzo polecam , jest to kontynuacja pierwszej cześci , akcja dzieje sie w więzieniu.
4-4-2 !!
zimer

Lata na forum

Postprzez AcRoSs » 25 mar 2009, o 10:03

zimer napisał(a):Wczoraj miałem okazje oglądać film HOOLIGANS 2.

Bardzo polecam , jest to kontynuacja pierwszej cześci , akcja dzieje sie w więzieniu.

Masz Brachu jakieś linki do tego filmu, aby móc sobie go ściągnąć i obejrzeć? :P .

DZIĘKI DAWIDO!

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 25 mar 2009, o 11:01 przez AcRoSs, łącznie edytowano 1 raz
"Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci.
Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza." Bill Shankly
AcRoSs

Lata na forumLata na forumLata na forumLata na forumLata na forum

Postprzez Piciek2206 » 27 mar 2009, o 13:47

Slyszeliście coś dokładniej o Gol 3? Premiera miala być na początku marca, ale nigdzie tego nie widze. Jest gdzieś do ściągnięcia? Wyszedł już w ogóle?
Poszukuje linków do ściągnięcia:
Liverpool FC - Champions of Europe 2005
One Night In May
I.D
Magiczne buty
Mecz ostatniej szansy
Na dwóch pierwszych zależy mi najbardziej.
E: Prawda Alex. Tym bardziej że teraz Santiago ma grać w ManU.
Ostatnio edytowano 27 mar 2009, o 14:12 przez Piciek2206, łącznie edytowano 2 razy
Piciek2206

Postprzez Alex » 27 mar 2009, o 14:06

Piciek2206 napisał(a):Slyszeliście coś dokładniej o Gol 3? Premiera miala być na początku marca, ale nigdzie tego nie widze? Jest gdzieś do ściągnięcia? Wyszedł już w ogóle?

Jeśli poziom będzie oscylować wokół tego co prezentowała dwójka, to już teraz należy się bać... Serio, tak ch*jowy film, a w zasadzie tak ch*jową i długą reklamę Realu Madryt to trzeba się aż postarać żeby taką zrobić. Ja wytrzymałem pierwsze 20 minut...
Alex
Redaktor

Lata na forumLata na forumLata na forumLata na forum

Postprzez bizzy » 27 mar 2009, o 14:39

Piciek2206 napisał(a):Tym bardziej że teraz Santiago ma grać w ManU.

Tym bardziej szkoda prąd marnować na coś takiego, nie wspominając już o pójściu do kina na taką papkę. Jeśli rzeczywiście film ten będzie powiązany z manu to nawet i 5 minut to za dużo.
Lepiej Piciek już jakiegoś Pana Tadeusza albo Potop sobie szarpnij.
Obrazek
Obrazek
I don't know what I want, but I know what I don't!
http://www.lastfm.pl/user/bizzydpl/
bizzy
Redaktor

Lata na forumLata na forumLata na forum

Postprzez GoodShit » 27 mar 2009, o 14:44

Cała seria "Goli" jest robiona pod zlecenie Adidasa, więc wątpie, by do MU "Santi" poszedł :)

Pierwsza część była do przełknięcia. Druga to tylko i wyłącznie rekalama Adidasa i Realu.
Obrazek

Liverpoolczycy nie są mięczakami. Są jak Żydzi, Polacy, Murzyni i inni, którzy ciągle dostają w d... Wiedzą, kim są, i wiedzą, kto jest ich wrogiem. Liverpool to taka angielska Polska - Rogan Taylor.
GoodShit

Lata na forum

Postprzez arik » 27 mar 2009, o 15:50

zimer napisał(a):Wczoraj miałem okazje oglądać film HOOLIGANS 2.

A mi się na przykład nie podobał. To znaczy, może gdybym nie miał okazji oglądać pierwszej części, to bym powiedział, że fajne, ale ten niesamowity klimat jaki miała pierwsza część to było coś. A tutaj? Sztuczne naparzanie, kazde uderzenie bylo widać, że nietrafione tylko obok twarzy, albo przed twarzą się zatrzymuje, w pierwszej części to wszystko było lepiej sklejone.

Po pierwszej części zawsze mam niesamowite odczucia i jeszcze ta piosenka One Blood i I'm forever Blowing Bubbles.

Także druga czesc zdecydowanie na mały minus w porownaniu do pierwszej

bizzyD napisał(a):

Tym bardziej szkoda prąd marnować na coś takiego, nie wspominając już o pójściu do kina na taką papkę. Jeśli rzeczywiście film ten będzie powiązany z manu to nawet i 5 minut to za dużo.
Lepiej Piciek już jakiegoś Pana Tadeusza albo Potop sobie szarpnij.

Ja natomiast czytałem gdzieś, że trzecia część poświęcona ma być MŚ w niemczech
Obrazek
arik

Postprzez Piciek2206 » 28 mar 2009, o 12:24

Gdzieś wyczytałem że ma grać w MU i chce dostać się do reprezentacji Meksyku na MŚ 2006.
Patrzcie obsadę: http://www.filmweb.pl/f237715/Gol+3,2009/obsada
Ericsson, Rooney, Beckham i Gerro we własnej osobie! Zobaczymy Gerrarda czy miniemy go tylko w barze?
Tak czy inaczej, jak jest Gerrard to pozycja obowiązkowa.
Piciek2206

Postprzez Bogas » 28 mar 2009, o 15:29

Też chętnie zobaczyłbym film o Liverpoolu :)
"Gdy pierwszy raz zobaczyłem Liverpool Football Club w akcji, zacząłem interesować się piłką nożną"
Bogas

Lata na forum

Postprzez Muszka » 28 mar 2009, o 15:33

Alex napisał(a):
Piciek2206 napisał(a):Slyszeliście coś dokładniej o Gol 3? Premiera miala być na początku marca, ale nigdzie tego nie widze? Jest gdzieś do ściągnięcia? Wyszedł już w ogóle?

Jeśli poziom będzie oscylować wokół tego co prezentowała dwójka, to już teraz należy się bać... Serio, tak ch*jowy film, a w zasadzie tak ch*jową i długą reklamę Realu Madryt to trzeba się aż postarać żeby taką zrobić. Ja wytrzymałem pierwsze 20 minut...

E tam, dwójka wcale nie taka fatalna, widziałem gorsze filmy :P Przynajmniej dzięki temu filmowi usłyszałem piosenkę "Here Without You" i mogłem się nauczyć ją grać ;D
Muszka

Lata na forumLata na forumLata na forumLata na forumLata na forum

Postprzez adam_25 » 28 mar 2009, o 17:14

nie pogra, bo cała seria filmów jest sponsorowana przez adidasa (piękne ujęcie w pierwszej części filmu, jak na treningu latają piłki (jeden rzuca drugiemu na nogę do gry) a na wszystkich widać logo adidasa, bo latają w zwolnionym tempie, czy ujęcia najnowszych wtedy korków adidasa...)

arik napisał(a):Ja natomiast czytałem gdzieś, że trzecia część poświęcona ma być MŚ w niemczech

i w sumie mowy o grze w innym klubie niż real nie powinno być, bo finał ligi mistrzów był tuż przed ogłoszeniem zawodników powołanych na mistrzostwa świata (tutaj Santi przed finałem ligi mistrzów prosił trenera, aby Harris zagrał, bo ma on szansę na wyjazd na mistrzostwa świata, jak się z dobrej strony pokarze...)

swoją drogą również czekam na premierę filmu, bo przy drugiej części miałem sporo śmiechów, i mam nadzieję, że ta część będzie równie śmieszna :)
adam_25

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Różności