nie tak dawno temu miałem okazję obejrzeć film "Cass". jest to produkcja z 2008 roku. co tu dużo mówić o treści.. praktycznie to to samo co Green Street Hooligans, z tym, że ta opowieść nakręcona została na faktach. Film polecam :]
pozdro
Moderatorzy: Damian, Justyna, Daniel, 007, bizzy, Wieviór, AirCanada
Piciek2206 napisał(a): A widzieliście Eurotrip i scenę jak wpadają do baru Manchesteru. Reżyser pięknie zrobił debili z fanów ManU.
Podobał mi się ten film xD
Lubię tą aktorkę
Ogólnie niezły ubaw 

zimer napisał(a):Wczoraj miałem okazje oglądać film HOOLIGANS 2.
Bardzo polecam , jest to kontynuacja pierwszej cześci , akcja dzieje sie w więzieniu.
.AcRoSs napisał(a):Masz Brachu jakieś linki do tego filmu, aby móc sobie go ściągnąć i obejrzeć?
Piciek2206 napisał(a):Slyszeliście coś dokładniej o Gol 3? Premiera miala być na początku marca, ale nigdzie tego nie widze? Jest gdzieś do ściągnięcia? Wyszedł już w ogóle?
Piciek2206 napisał(a):Tym bardziej że teraz Santiago ma grać w ManU.

zimer napisał(a):Wczoraj miałem okazje oglądać film HOOLIGANS 2.
Bardzo polecam , jest to kontynuacja pierwszej cześci , akcja dzieje sie w więzieniu.
bizzyD napisał(a):Piciek2206 napisał(a):Tym bardziej że teraz Santiago ma grać w ManU.
Tym bardziej szkoda prąd marnować na coś takiego, nie wspominając już o pójściu do kina na taką papkę. Jeśli rzeczywiście film ten będzie powiązany z manu to nawet i 5 minut to za dużo.
Lepiej Piciek już jakiegoś Pana Tadeusza albo Potop sobie szarpnij.

Alex napisał(a):Piciek2206 napisał(a):Slyszeliście coś dokładniej o Gol 3? Premiera miala być na początku marca, ale nigdzie tego nie widze? Jest gdzieś do ściągnięcia? Wyszedł już w ogóle?
Jeśli poziom będzie oscylować wokół tego co prezentowała dwójka, to już teraz należy się bać... Serio, tak ch*jowy film, a w zasadzie tak ch*jową i długą reklamę Realu Madryt to trzeba się aż postarać żeby taką zrobić. Ja wytrzymałem pierwsze 20 minut...
Przynajmniej dzięki temu filmowi usłyszałem piosenkę "Here Without You" i mogłem się nauczyć ją grać ;DPiciek2206 napisał(a):Tym bardziej że teraz Santiago ma grać w ManU.
arik napisał(a):Ja natomiast czytałem gdzieś, że trzecia część poświęcona ma być MŚ w niemczech

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość