LIV
Liverpool
Premier League
02.04.2025
21:00
EVE
Everton
 
Osób online 1481

Bruce: Tam nie było karnego


Steve Bruce był wściekły z powodu decyzji arbitra o podyktowaniu rzutu karnego w pierwszej połowie dzisiejszego spotkania. Kevin Friend wskazał na wapno, kiedy John Mensah przewrócił wbiegającego w pole karne Jaya Spearinga.

Boczny sędzia pokazał na jedenastkę a główny arbiter przychylił się do decyzji swego asystenta.

- Sędzia był parę miejsca od całego zdarzenia, które miało miejsce przed polem karnym!

- Pierwszy kontakt między Mensahem a ich piłkarzem miał miejsce przed polem karnym, co doskonale widać w powtórkach.

- Zdecydowanie podjął złą decyzję. Był to punkt zwrotny tego spotkania, który bardzo pomógł Liverpoolowi.

Doceniasz naszą pracę? Postaw nam kawę! Postaw kawę LFC.pl!

Komentarze (0)

Pozostałe aktualności

Mohamed Salah wspiera młode piłkarki w Liverpoolu  (0)
28.03.2025 20:04, FroncQ, Liverpool Echo
Kontuzja Doaka a jego przyszłość  (0)
28.03.2025 17:59, Wiktoria18, thisisanfield.com
Kerkez o pogłoskach transferowych  (0)
28.03.2025 12:55, Maja, The Athletic
Salah zostanie królem strzelców?  (0)
28.03.2025 12:37, Redbeatle, liverpoolfc.com